Tietoa meistä

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Sweet Body Cosmetics:llä kerää tietoja asiakasrekisteriinsä yrityksen kanssa kauppaa tehneistä yrityksistä (asiakkaista) ja näiden yhteyshenkilöistä. Tietoja käytetään laskutukseen ja markkinointiin.

Sähköisen rekisterin tiedot säilytetään palvelimella Suomessa tietoturvallisesti ja salasanoin suojattuina. Ainoastaan rekisterinpitäjä, Sweet Body Cosmetics, ja sen tilauksia käsittelevillä työntekijöillä on pääsy tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella.

Rekisteröidyllä asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa (kirjallisesti), mitä tietoja hänestä on rekisteriin tallennettu. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista olemalla yhteydessä rekisterinpitäjään kirjallisesti. Lisäksi hänellä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen esim. suoramainontaan.

1. Rekisterinpitäjä

Sweet Body Cosmetics (Y-tunnus: 2870864-1)

Runeberginkatu 4 b B 49, 00100 Helsinki ( 040-1535490)

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

• Kari Kurkela (vastuuhenkilö)

• e-mail: kari.kurkela@sweetbody.fi

3. Rekisterin nimi

Sweet Body Cosmetics asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään Sweet Body Cosmetics:n asiakkaaksi rekisteröityneen henkilön ja yrityksen väliseen viestintään, laskutukseen, tiedottamiseen, markkinointiin, yrityksen kehittämiseen ja hallinnointiin. Käytämme asiakasyrityksen ja sen yhteyshenkilön nimeä, puhelinnumeroa ja sähköpostia asiakkaan ja tilauksen tunnistamiseen ja toimitukseen liittyvissä tapauksissa.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat perustiedot:

• Yrityksen yhteystiedot (postiosoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet)

• Y-tunnus (yritysasiakkailla)

• Yhteyshenkilön etu- ja sukunimet

• Koulutuksiin ja tapahtumiin liittyvä viestintä ja osallistumistiedot

• Laskutustiedot ja niihin liittyvä viestintä

• suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

6. Rekisterin tietolähteet

Aloittaessaan asiakassuhteen (noutoasiakas) tai tilatessaan tuotteita verkkokaupasta asiakas rekisteröi itse itsensä rekisteriin. Rekisterinpitäjä tallentaa verkkokaupan asiakkaista ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa rekisteröityessään verkkokaupan asiakkaaksi. Tietoja voidaan kerätä myös Sweet Body Cosmetics:n hallinnoimilla kotisivuilla tai sosiaalisen median kanavissa käytettävillä evästeillä ja muilla sähköisillä tekniikoilla. Yhteystietoja voidaan päivittää päivityspalveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä.

7. Verkkokauppa-asioinnin yhteydessä kerättävät tiedot

Tilausta tehtäessä Sweet Body Cosmetics:sta, kerätään asiakkaan yhteyshenkilön tietoja tilaamiesi tuotteiden toimittamista varten, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilauksen summa sekä tilatut tuotteet. Verkkokaupan asiakkailta kerätään lisäksi rekisteröitymiseen liittyvät kirjautumistiedot (sähköpostiosoite ja salasana). Uutiskirjeen tilanneilta keräämme vain sähköpostiosoitteen uutiskirjeen lähettämistä varten.

8. Arvontojen tai asiakaskyselyiden yhteydessä kerättävät tiedot

Osallistuessasi järjestämäämme arvontaan tai asiakaskyselyyn, saatamme arvonnan tai kyselyn yhteydessä kerätä asiakkaiden, tai mahdollisten asiakkaiden yhteystietoja (nimi, sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero).

9. Sähköisten palveluiden yhteydessä kerättävät tiedot

Käytettäessä sweetbody.fi -verkkosivustoa, keräämme palvelun käyttöä ja käyttäjää koskevia tietoja, esimerkiksi IP-osoitteita. Verkkokauppaan kirjautuessa henkilö voidaan tunnistaa, ja kerätä sivuston käyttöä koskevia tietoja. Näitä tietoja voidaan yhdistää muiden käyttäjätietojesi kanssa.

10. Maksupalveluntarjoajat

Käytämme ulkoisia toimittajia maksujen käsittelyyn. Henkilötiedot, joihin näillä toimittajilla on pääsy, ovat nimesi, osoitteesi ja maksutietosi. Käytetystä maksutavasta riippuen käsitellään tiettyjen maksutapojen yhteydessä myös tarkempia henkilötietoja tai maksukortin numeroa.

11. Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei ilman pätevää syytä luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa esim. viranomaisille ja perintätapauksissa perintätoimistolle. Rekisterinpitäjä voi siirtää rekisterin tietoja omaan suoramarkkinointirekisteriinsä, ellei rekisteröity asiakas ole sitä erikseen kieltänyt.

12. Rekisterin suojaus

Rekisteriin liittyvät sähköiset tietokannat ovat palomuurein, salasanoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan. Sähköisiä tietokantoja ja niiden varmuuskopioita säilytetään suojatuilla palvelimilla jotka sijaitsevat lukituissa tiloissa. Ainoastaan rekisterinpitäjällä ja sen lukuun toimivilla työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella.

13. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioita hoitavalle henkilölle kirjallisesti. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä myös henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän yllä mainitussa osoitteessa. Tarkistuspyyntöihin vastataan viimeistään kuukauden kuluessa pyynnön esittämisestä.

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää heitä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaan, etämyyntiin, suoramarkkinointiin, markkina- tai mielipidetutkimuksia varten ottamalla kirjallisesti yhteyttä rekisterinpitäjään. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista tai tietojensa poistamista ottamalla kirjallisesti yhteys rekisterinpitäjään.

Helsingissä 4.11.2019

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 27.11.2016 alkaen.

Verkkokauppa

Glory for You Oy
Runeberginkatu 4 B
00100 Helsinki

050 3011 350
verkkokauppa@gloryforyou.fi
www.gloryforyou.fi
2870864-1

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Glory for You Salonki Verkkokauppa yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Glory for You Oy
Runeberginkatu 4 B
00100 Helsinki

050 3011 350
verkkokauppa@gloryforyou.fi
www.gloryforyou.fi
2870864-1

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.